top of page

     Turid Nyløy

Jeg følte jeg var i et trygt rom eller rettere sagt i trygge hender og kunne derfor slappe helt av. Jeg ble mer og mer avspent og kunne kjenne både varme og vibrasjoner i kroppen.  Det var som om jeg kunne kjenne og føle kroppen ennå sterkere samtidig som det åpnet seg en opplevelse av rom. Tusen takk Parisa.

  Henrik Mathisen

Lydavspenning med Parisa opplevdes som å komme inn i en god atmosfære hvor jeg landet godt i meg selv. Fokus på lyden og vibrasjonen gjør det lett å koble av fra alt annet i hverdagen. Parisa har et rolig og behagelig vesen.

Hanna V. Kolltveit

Før jeg møtte Parisa hadde jeg aldri hørt om lydavspenning før. Det hørtes spennende ut og jeg ville prøve, da jeg er litt interessert i mindfullness og meditasjon fra før. Opplevelsen av å ligge på benken og konsentrere seg om lyden var vidunderlig. Kroppen slappet helt av, og alt jobbstress og tankekjør i hodet forsvant. Den sirkulære lyden ga avslapningen et ekstra nivå ved å roe ikke bare kroppen fysisk, men hodet og tankene. Det opplevdes trygt å kunne lukke øynene og bare kjenne etter når kropp og sjel slappet av.

         Trine S

Min første erfaring med lydavspenning fikk jeg gjennom behandling hos Parisa. Lydavspenning opplevdes behagelig og anspennende for hele kroppen i en trygg atmosfære. Takk for behandlingen.

  • 1 t

    790 norske kroner
bottom of page